Wij zijn Keycoaching

Het coachingvak verbindt ons. Mensen zien groeien en nieuwe mogelijkheden doen zien, daar krijgen wij energie van.

Keycoaching

De naam Keycoaching is gegroeid vanuit de gedachte dat de sleutel tot verandering ligt in coachen en gecoacht worden. Dit is immers de enige weg tot verandering die vertrekt en eindigt bij jezelf en waarbij de professionele relatie gestoeld is op gelijkwaardigheid.

Om deze visie te professionaliseren, hebben we er alle drie voor gekozen om ons te certificeren bij International Coach Federation – ICF, respectievelijk als Master Certified Coach – MCC & Professional Certified Coach – PCC.

Verwondering

We vertrekken altijd vanuit verwondering om van daaruit oordeelloos bewondering te tonen voor de veerkracht en groeibereidheid van iedereen die we mogen coachen en opleiden.

Voor ons alle drie geldt: “ Being comfortable not knowing”, als een kind kijken naar wat er is en van daaruit vertrekken, zonder vooringenomenheid en zonder dubbele agenda, met een zeer grote openheid van geest, voeten op de grond, zeggen waar het op aankomt, …

Uw partner in groei

Mensen ondersteunen bij hun persoonlijke evolutie is onze gemeenschappelijke drijfveer. Wij vinden het een bijzondere eer om onze deskundigheid te mogen inzetten voor jouw groei, de groei van jouw organisatie of jouw bedrijf.

De bevoorrechte getuige mogen zijn van mensen en organisaties die stappen zetten die ze zelf als quasi onmogelijk achtten en/of die hun omgeving nooit van hen had verwacht, geeft ons ontzettend veel energie.

75 jaar

Samen zijn we al meer dan 75 jaar professioneel geëngageerd bezig. Ieder vanuit zijn eigen achtergrond zet zich voortdurend in om mensen op een of andere manier kansen te geven en in beweging te brengen.

Omdat we geloven dat we niet zelf alle wijsheid in pacht hebben, vullen we onze ervaring graag aan met freelancers.

Het samenwerken met diverse professionals variërend in leeftijd, generatie, kennis en expertise, challenged ons om voortdurend zelf in evolutie te blijven.

Opgericht
0
Jaar ervaring
0 +
Uren coaching
0 +

Ontmoet het team

Benieuwd naar elk van ons? Lees meer over de  oprichters.

Katrin Van Bladel

Katrin is een coach, mentorcoach en opleider in hart en nieren. De coachende attitude en de evenwaardige relatie die daarbij hoort, zijn haar op het lijf geschreven, zij zet deze dan ook in in al haar opleidingen. Door haar achtergrond, ervaring en pittige stijl weet ze menig coachee vanuit eigen kracht naar een hoger level te laten evolueren.

Voor zichzelf heeft ze het beroep van coach naar het hoogste niveau gebracht. Katrin is namelijk Master Certified Coach (MCC), gecertificeerd door International Coach Federation (ICF). Een belangrijk fundament in haar coachingspraktijk is dan ook de deontologische code van het ICF waarbij ze discretie en integriteit hoog in het vaandel draagt. 

Door met een scherpe blik en een fijn oor de meest verborgen linken, paradoxen, contradicties, kringredeneringen enzovoort op te pikken en te spiegelen, doet ze mensen op een zeer efficiënte manier out of hun box denken.

Dominik Dhollander

Dominik is een gedreven coach, een inspirerende opleider en op-en-top ondernemer. Al op jonge leeftijd pikte ze veel wijsheden op die ze tijdens haar opleidingen heeft weten onderbouwen. Ze koos ervoor om haar loopbaan meteen als zelfstandige te starten en richtte Domino Coaching op. Een bewuste keuze die aansluit bij wat zij belangrijk vindt: vrijheid, mildheid, evenwaardigheid en ownership.

Voor elke opdracht gaat ze vakkundig te werk. Ze weet als geen ander wat zelfverantwoordelijkheid betekent en durft dat ook aan te spreken bij anderen. Vanuit evenwaardigheid gaat ze met haar coaching- en opleidingstrajecten op zoek naar wat mensen nu écht belangrijk vinden en hoe ze dat in hun leven kunnen integreren. Ze blijft niet aan de oppervlakte en gaat snel dieper graven met gerichte vragen. Ze spiegelt terug en durft confronteren met als doel minder voor de hand liggende antwoorden naar boven te halen. Ze heeft het niveau bereikt van Professional Certified Coach (PCC), gecertificeerd door International Coach Federation (ICF). 

Dominik heeft zich gespecialiseerd in het millennial mysterie, generatiekloven dichten, Insights Discovery en grenzen stellen in plaats van muren bouwen.

Britt Lotens

Britt is een gepassioneerde coach en enthousiaste trainer. Vanuit een diep geloof in ieders aanwezige potentieel doet ze niets liever dan anderen in hun kracht zetten. Haar aanpak omvat een boeiende mix van kennis, ratio en gevoel, aangevuld met een gezonde dosis empathie en nieuwsgierigheid. Ze heeft het vermogen om het tempo te vertragen wanneer dat nodig is en zet zich steevast in op het versterken van ieders persoonlijk leiderschap. 

Daarnaast richt ze zich binnen Keycoaching op het ontwikkelen van zowel op maat gemaakte bedrijfstrainingen als open opleidingen, met groei en gelijkwaardigheid als absolute kernwaarden.

Britt is volwaardig Professional Certified Coach (PCC), gecertificeerd door de International Coach Federation (ICF) en specialiseert zich onder meer in het Enneagram, (team)coaching binnen het onderwijs en leiderschapstrajecten binnen bedrijven.

Martine Van Gorp

Na 15 jaar actief te zijn geweest als actrice en dramadocent leg ik me als trainer en coach toe op wat je stem en uitstraling betekenen in persoonlijke en/of professionele contacten. Ik werd vanuit het theater meer en meer gedreven naar ‘hoe iemand zijn verhaal doet’. Of het nu een theatraal verhaal is, boodschap, verkooppraatje, opdracht, speech of wiskundeles, het doet er niet toe, je vertelt een verhaal.

Onze stem en ons lichaam zijn twee geweldige instrumenten die we constant ter beschikking hebben. Via opleidingen op basis van het werk van Jerzy Grotowski, Kristin Linklater, Roy Hart, Jacques Lecoq en het stemwerk van Jean-René Toussaint, kwam ik bij de basis van stem- en lichaamswerk.

De laatste 15 jaar ben ik zaakvoerder van ‘Resonans’ waarin ik me toeleg op het coachen en trainen van communicatie- en presentatievaardigheden met een sterk accent op stem en lichaamstaal.

Mijn opleiding als coach (PCC) en ervaring in het coachen, sterkt mij in het uitdagen van mensen om hen zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te zetten.

Bestaande samenwerkingen

Mirjam Koudijzer
Sven de Paepe
Katrien Hoebeke

Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken

Neem contact op met het team van Keycoaching en zet een belangrijke stap in de juiste richting.